Hoe ga ik te werk?

proteïne dieet

Diëten met smaak en zonder zorgen

Op zoek naar gezonde, proteïnerijke dieetvoeding boordevol vitaminen en mineralen? Snel gewicht verliezen kan op een gezonde manier. Zie het als diëten met smaak en zonder zorgen. Klinkt het als muziek in de oren? Met Pro10 kan het!

Bij elk dieet zul je je eetgewoonten moeten aanpassen. Bij het eiwitdieet is dat niet anders, maar het wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt. De speciale producten bestaan uit heerlijke complete maaltijden en zelfs brood. Er zijn zelfs snacks, dus snoepen mag! En als je binnen korte tijd het resultaat ziet zal je met ons eens zijn dat snel gewicht verliezen met het eiwitdieet geen straf is.

Een volledige uitleg over het dieet kan je hier terug vinden.

Eerste Consultatie

Tijdens een eerste gesprek maak ik eerst tijd voor een wederzijdse kennismaking. Ik wil het met jou ook hebben over jouw beweegpatroon, dieetgeschiedenis en jouw verwachtingen en motivatie.

Vervolgens zal ik een analyse van jouw lichaamssamenstelling maken waarbij zij o.a. jouw vetpercentage, gewicht en een berekening van jouw gezondheidsrisico zal bepalen.

Na het samen bepalen van de doelstellingen wordt het gesprek afgesloten met het bestellen van de producten.

opvolgconsultaties

Vervolgens blijven er op geregelde tijdstippen opvolgconsultaties plaatsvinden.

Tijdens deze gesprekken bekijken we de voortgang van jouw behandeling en wordt er bijgestuurd waar nodig. We bekijken ook steeds in welke fase van het dieet je zich bevindt dus welk schema u moet volgen.

U kunt bij iedere consultatie ook de producten bestellen. Ik het ook steeds een kleine voorraad liggen in mijn praktijk.

 

Afhankelijk van de fase waarin je jou bevindt is het steeds mogelijk nieuwe doelstellingen te formuleren.

Bij opvolgconsultaties worden ook steeds nieuwe tips en/of gerechtjes meegegeven.

Aarzel niet om jouw vragen of eventuele moeilijkheden te delen met mij. Ik zal steeds luisteren en samen met jou een antwoord of oplossingen proberen zoeken.

Interesse? Contacteer me.