Papillotje met vis

aantal personen

1 persoon

ingredienten

1 stukje zalmfilet
1 stukje kabeljauwfilet
indien gewenst nog andere vis
fijngesneden groentjes (wortel, broccoli, paprika, bonen)
2 el Kruidenkaas
1 el Griekse yoghurt
2 el witte wijn
kruiden naar keus (peper, zout)

bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de groentjes fijn en kook of stoom ze tot ze halfgaar zijn. Leg een vel aluminiumfolie op de bakplaat en maak een soort van kommetje ermee. Leg daarin de groentjes, neem de stukken vis en smeer op de onderkant de helft van de kruidenkaar. Leg de stukken op de groentjes in de papillot. Giet nu de wijn over de groentjes en de vis. Kruis naar keuze en doe de papillot dicht. Zorg ervoor dat er nog genoeg lucht is in de papillot. Zo kunnen de groentjes en de vis gestoomd worden. Bak ze ongeveer 15 minuten. Meng ondertussen de rest van de kruidenkaas met de Griekse yoghurt. Als de papillotjes klaar zijn haal ze uit de oven en leg als finishing touch een klein streepje van het mengsel op de vis.

bereidingstijd

20-25 minuten