Vegan Salade 2

aantal personen

4 personen

ingredienten

1 verpakking pasta (500 gram) opletten dat dit vegan is
2 wortelen
1 tomaat
1 rode ui
1 komkommer
1 blik +- 400 gram witte bonen
10 stengeltjes Verse bieslook
10 el olijfolie
3 el frambozenazijn
2 koffielepels mosterd
Peper en zout
Handje vol geroosterde pijnboompitjes

bereiding

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, als ze klaar is giet ze af en spoel met koud water en laat ze uitlekken. Snij de wortelen in plakjes en dan nog eens in 4, kook de wortelen beetgaar, zorg dat ze niet te zacht worden. Snij de komkommer en tomaat ongeveer dezelfde grootte als de wortelen. Spoel de boontjes af en laat uitlekken. Versnipper de rode ui. Maak intussen de vinaigrette. Doe de olijfolie, azijn, mosterd, peper en zout in een potje en meng alles goed doorheen. Meng alle ingrediënten in een grote slakom en doe er de vinaigrette doorheen. Kruid af met de verse bieslook, peper en zout. Werk de salade af met de pijnboompitten.

bereidingstijd

30-40 minuten