Vegan Salade 3

aantal personen

4 personen

ingredienten

1 verpakking pasta (500 gram) opletten dat deze vegan is
1 broccoli
15 cherrytomaatjes
1 rode ui
1 blik +- 400 gram witte bonen
10 stengeltjes Verse bieslook
5 el olijfolie
5 el sesamolie
3 el azijn
2 koffielepels mosterd
Peper en zout

bereiding

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, als ze klaar is giet ze af en spoel met koud water en laat ze uitlekken. Doe de broccoli in kleine stukjes en kook deze een 4 tal minuutjes tot die beetgaar zijn, zorg dat ze niet te zacht worden. Spoel deze ook af met koud water en laat het water uitlekken. Snij de cherrytomaatjes in 4, versnipper de rode ui, spoel de witte bonen af met koud water en laat deze ook uitlekken. Maak intussen de vinaigrette. Doe de olijfolie, sesamolie, azijn, mosterd, peper en zout in een potje en meng alles goed doorheen. Meng alle ingrediënten in een grote slakom en doe er de vinaigrette doorheen. Kruid af met de verse bieslook, peper en zout.

bereidingstijd

30-40 minuten