Vegi pasta

aantal personen

1 persoon

ingredienten

100 gram suikerbonen
100 gram maïs
100 gram bruine linzen
1 pakje koolhydraat arme pasta (te koop bij body balance)
1 kwartje van een ajuin
3 eetlepels rode pesto
Een blokje feta kaas
Een handje vol rucola
Peper/ zout/ chili kruiden/ bbq kruiden/ lookkruiden
1 eetlepel olijfolie

bereiding

Breng water aan de kook voor de pasta en volg de instructies op de doos. Was de linzen, de maïs en de boontjes. Snij de boontjes in kleine stukjes. Doe de olijfolie in de pot, fruit de ajuin. Voeg vervolgens de suikerbonen, bruine linzen en maïs toe. En stoof het geheel. Voeg daarna de rode pesto toe. Kruid af met peper, zout, chili kruiden, bbq kruiden en lookkruiden naar smaak. Als de pasta gaar is mag je deze afgieten en toevoegen aan de saus en nog even laten doorkoken. Schik daarna de pasta op het bord en versier met de rucola. Voeg als laatste de verbrokkelde feta eraan toe.

bereidingstijd

20-25 minuten